Ingrediente: două linguri de ulei, cinci ouă bătute, 225 grame de dovlecei tăiaţi felii subţiri, o lingură sos Pesto, 100 g de mozarella tăiată cubuleţe, o lingură de busuioc proaspăt pentru ornat.
Mod de preparare: se încinge cuptorul. În ulei se căleşte ceapa trei minute. Se adaugă dovleceii şi se ţin până
devin maronii şi moi. Se bat ouăle cu sosul Pesto. Se adaugă mozarella şi se asezonează. Se toarnă ouăle peste
dovlecei şi se ţine la foc mic cinci minute. Se dă tigaia la cuptor încă cinci minute. Se ornează cu busuioc, se serveşte cu salată verde şi pâine prăjită.
Sursa: reteteleculinare.com Ingrediente: două linguri de ulei, cinci ouă bătute, 225 grame de dovlecei tăiaţi felii subţiri, o lingură sos Pesto, 100 g de mozarella tăiată cubuleţe, o lingură de busuioc proaspăt pentru ornat.
Mod de preparare: se încinge cuptorul. În ulei se căleşte ceapa trei minute. Se adaugă dovleceii şi se ţin până
devin maronii şi moi. Se bat ouăle cu sosul Pesto. Se adaugă mozarella şi se asezonează. Se toarnă ouăle peste
dovlecei şi se ţine la foc mic cinci minute. Se dă tigaia la cuptor încă cinci minute. Se ornează cu busuioc, se serveşte cu salată verde şi pâine prăjită.
Sursa: reteteleculinare.com