Tradiţionalul miel de paşte este din ce în ce mai puţin căutat. Aşa se face că majoritatea braşovenilor au ales să pună pe masa de Paşte, în loc de drob de miel, preparate din carne de pasăre
Chiar dacă în pieţele agroalimentare din oraş preţ kilogramului de carne de miel este negociabil, oamenii nu prea se încumetă să cumpere. Pentru majoritatea braşovenilor, anul acesta carnea de miel a ajuns o delicatesă. Mulţi dintre ei au decis ca în locul tradiţionalul drob de miel, să pună pe masa de paşte, fripturi de pui sau curcan.
Dacă pentru unii tradiţiile de Paşte în materie de mâncare nu contează şi pot pune orice fel de carne pe masă, alţii bagă mâna adânc în buzunar numai ca să poată cumpăra măcar o bucată de carne de miel. Comercianţii în schimb se dau peste cap să îşi vândă marfa. Majoritatea lasă la preţ în speranţa că nu vor rămâne cu mieii pe tarabe. În funcţie de cât cumpăraţi, puteţi găsi miel de la 21 de lei kilogramul. Cu 4 lei mai puţin decât a costat miercuri, în prima zi de comercializare. Preţul poate scădea însă, în funcţie de cantitatea pe care o cumpăraţi. Un lucru este sigur, anul acesta pe masa de paşte majoritatea braşovenilor vor avea friptură de pui sau curcan. Preţurile mari dar şi lipsa banilor a făcut ca anul acesta mielul tradiţional... să aibă pene. Tradiţionalul miel de paşte este din ce în ce mai puţin căutat. Aşa se face că majoritatea braşovenilor au ales să pună pe masa de Paşte, în loc de drob de miel, preparate din carne de pasăre
Chiar dacă în pieţele agroalimentare din oraş preţ kilogramului de carne de miel este negociabil, oamenii nu prea se încumetă să cumpere. Pentru majoritatea braşovenilor, anul acesta carnea de miel a ajuns o delicatesă. Mulţi dintre ei au decis ca în locul tradiţionalul drob de miel, să pună pe masa de paşte, fripturi de pui sau curcan.
Dacă pentru unii tradiţiile de