Gabriel “Vili” Viglianti (33 de ani), directorul tehnic al Oţelului, a ”împrumutat reţete specific argentiniene”, luate de la soţia lui, Romina, maestrului bucătar Nichi Mărăcine. Şi şi-a invitat amicii la o seară sud-americană la unul dintre cele mai cunoscute restaurante ale Galaţiului care, în cinstea lui, s-a pavoazat în culorile argentiniene. Gabriel “Vili” Viglianti (33 de ani), directorul tehnic al Oţelului, a ”împrumutat reţete specific argentiniene”, luate de la soţia lui, Romina, maestrului bucătar Nichi Mărăcine. Şi şi-a invitat amicii la o seară sud-americană la unul dintre cele mai cunoscute restaurante ale Galaţiului care, în cinstea lui, s-a pavoazat în culorile argentiniene.
Empenadas, plăcinte argentieniene ce au carne şi legume plus sosuri, Locro - supa tradiţională argentiniană cu legume şi carne de vită ce se serveşte la momente festive, dar şi Pata Flambeada, pulpă de porc la grătar chimichurri, au fost servite colegilor de echipă şi amicilor de la Oţelul.
Viglianti a spus că felul lui favorit de mâncare e supa Locro. “Peste câteva zile plec să îmi aduc la Galaţi soţia şi copii. Mi-au spus la telefon ca mă aşteaptă cu Locro”, a spus “Vili”, 112 meciuri şi 16 goluri pentru dunăreni între 2008 şi 2012. ”În Locro se pune şi fasole Lima pe care nu am găsit-o în România, aşa că am înlocuit-o cu fasolea românească”, a explicat bucătarul Mărăcine. “Fasolea românească nu i-a stricat gustul”, a râs “Vili”.