Ingrediente: 2 kg ceapa, 2 kg ardei (de preferinta rosii), 2 kg morcov, 1/2 •ulei, sare dupa gust, putin delicat, piper, foi de dafin, 1 borcan bulion cumparat sau 1 kg bulion de casa.
Preparare: Morcovul ras pe razatoarea mica se caleste cu uleiul pana se inmoaie, apoi se pun ceapa si ardeii si se tin pe foc amestecand din cand in cand pana iese uleiul deasupra. Este foarte gustoasa si aromata.
Ingrediente: 2 kg ceapa, 2 kg ardei (de preferinta rosii), 2 kg morcov, 1/2 •ulei, sare dupa gust, putin delicat, piper, foi de dafin, 1 borcan bulion cumparat sau 1 kg bulion de casa.
Preparare: Morcovul ras pe razatoarea mica se caleste cu uleiul pana se inmoaie, apoi se pun ceapa si ardeii si se tin pe foc amestecand din cand in cand pana iese uleiul deasupra. Este foarte gustoasa si aromata.