O cantitate mare din laptele vândut în magazine nu este naturală ci este produsă din lapte praf, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, prezent la inaugurarea noului sediu al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucureşti.
”Foarte mult din laptele pe care îl consumăm şi îl cumpărăm din magazin este făcut din lapte praf, nu este lapte natural. Vina o poartă, probabil, autorităţile care ar trebui să controleze acest proces. Pe de altă parte există şi un vid legislativ pe această temă”, a spus Fuia.
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucureşti a inaugurat, luni, un nou sediu. Acesta a fost finanţat prin Programul Operaţional Sectorial ”Creşterea Competitivităţii Economice”, fondurile alocate fiind în valoare de peste 37,1 milioane lei.
Potrivit ministrului Agriculturii, un astfel de institut are rolul de a asigura'că ceea ce punem pe masă este de calitate'. O cantitate mare din laptele vândut în magazine nu este naturală ci este produsă din lapte praf, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, prezent la inaugurarea noului sediu al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucureşti.
”Foarte mult din laptele pe care îl consumăm şi îl cumpărăm din magazin este făcut din lapte praf, nu este lapte natural. Vina o poartă, probabil, autorităţile care ar trebui să controleze acest proces. Pe de altă parte există şi un vid legislativ pe această temă”, a spus Fuia.
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucureşti a inaugurat, luni, un nou sediu. Acesta a fost finanţat prin Programul Operaţional Sectorial ”Creşterea Competitivităţii Economice”, fondurile alocate fiind în valoare de peste 37,1 milioane