O limuzină de lux, bucătar propriu, hotel de cinci stele şi vinuri franţuzeşti sunt doar câteva dintre cerinţele celebrului cântăreţ Joe Cocker care va concerta la Bucureşti peste numai câteva zile.
Concertul artistului va avea loc pe 4 August, de la ora 20.00, şi parte din turneul de promovare al noului său album - "Fire It Up". Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi: "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart", "N'oubliez Jamais", "Ain't No Sunshine", "Up Where We Belong"...
Deşi a mai vizitat România, Joe este nerăbdător să ajungă din nou în Capitală. Acesta va veni la Bucureşti cu un avion privat şi va fi cazat la un hotel de cinci stele. Va fi însoţit în permanenţă de două gărzi de corp şi se va deplasa cu o limuzină de lux. Va avea propriul bucătar, iar la sală, o încăpere va fi transformată în bucătărie.
În backstage, Cocker îşi doreşte să aibă multe plante, canapele confortabile şi oglinzi. Artistul a anunţat că doreşte să bea suc natural de merişoare fără conservanţi şi coloranţi, apă Evian, Gatorade şi Cola Zero. Artistul va mai avea la dispoziţie şi un coş cu batoane de ciocolată, fructe proaspete netăiate (artistul a avut grijă să menţioneze că trebuie să aibă la dispoziţie neapărat şi banane). O cerinţă mai puţin obişnuită a fost cea legată de paharele roşii: artistul a cerut ca în cabină să aibă numai pahare de culoare roşie.
Nici muzicienii care-l vor acompania pe scenă nu s-au lăsat mai prejos şi au cerut (în afară de lucruri obişnuite precum sucuri, apă, alune, chipsuri) bere, migdale şi ursuleti gumaţi Haribo! Organizatorii au primit instrucţiuni clare şi în ceea ce priveşte băuturile domnilor din band. Managementul artistului a solicitat pentru partea masculină vin franţuzesc, iar pentru doamnele din band - vin roşu spaniol.
Pentru toţi cei care doresc să îl asculte live pe Jo