Un restaurant de patru stele din Braşov a fost condus timp de 20 de ore, de 24 tineri participanţi la un program experimental de leadership. Aceştia i-au înlocuit pe angajaţii restaurantului şi, timp de o zi, au trecut prin toate etapele managementului localului: producţie, strategie de business, vânzare şi servire. Tinerii au aflat cu doar o zi înainte că vor participa la acest experiment. Astfel că au trebuit să se organizeze: au promovat produsele, au ademenit clienţii cu oferte, au gătit şi au servit la mese. Target-ul acestora a fost ca, în 20 de ore, să facă vânzare de 5.000 de lei, să adune 170 de clienţi iar 30% din vânzări să fie făcute office delivery. Pentru toată activitatea au fost evaluaţi de specialiştii în domeniu. „Au avut un start destul de greu, dar cred că o să realizeze ce şi-au propus, pentru că au venit cu o abordare plină de entuziasm, pe care eu o consider a fi una dintre calităţile lor. Au început să se adapteze pe parcurs, să-şi corecteze eventualele slăbiciuni cu care au început. Poate că echipa nu funcţionează cum trebuie, dar printre ei sunt indivizi cu calităţi certe pentru meseria asta, un start dificil, dar încrezător într-un final pozitiv”, a declarat Călin Ile, vicepreşedinte Asociaţia Hotelieră din România.
Fundaţia LEADERS contribuie la pregătirea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să-şi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă. Un restaurant de patru stele din Braşov a fost condus timp de 20 de ore, de 24 tineri participanţi la un program experimental de leadership. Aceştia i-au înlocuit pe angajaţii restaurantului şi, timp de o zi, au trecut prin toate etapele managementului localului: producţie, strategie de business, vânzare şi servire. Tinerii au aflat cu doar o zi înain