Ingrediente: 500 g cartofi, 1-2 morcovi, 500 g macrou marinat, 100 g masline, 1 ceapa de apa mai mare, piper, sare, ulei, otet diluat, verdeata tocata.
Preparare: Cartofii se fierb si se taie cubulete, morcovii se fierb si se taie rondele subtiri, ceapa se taie fideluta, pestele se curata de piele si oase si se taie suvite. Se amesteca in salatiera si se asezoneaza cu celelalte ingrediente.
Ingrediente: 500 g cartofi, 1-2 morcovi, 500 g macrou marinat, 100 g masline, 1 ceapa de apa mai mare, piper, sare, ulei, otet diluat, verdeata tocata.
Preparare: Cartofii se fierb si se taie cubulete, morcovii se fierb si se taie rondele subtiri, ceapa se taie fideluta, pestele se curata de piele si oase si se taie suvite. Se amesteca in salatiera si se asezoneaza cu celelalte ingrediente.