Începând de astăzi şi până duminică, la Euromall are loc cel mai mare festival gastronomic organizat vreodată în Piteşti. Piteştenii au venit de dimineaţă să încerce delicatesele şi bucatele tradiţionale autohtone dar şi pe cele din bucătăria intenaţională. Restaurantele româneşti, ca şi cele cu specific unguresc, asiatic sau italian se întrec în a surpinde gusturile vizitatorilor.
Euromall Food Festival va aduce în faţa publicului o ofertă bogată şi delicioasă de produse alimentare autohtone, la pachet cu bunătăţile din Franţa, Italia, Ungaria şi Republica Moldova. În toatal, peste 25 de producători se vor întrece în desfătarea culinară a publicului în Piaţa Ţărănească amenajată în incinta complexului
Ziua de sâmbătă va marca stabilirea unui nou record mondial gastronomic: cel mai mare caltaboş, pe care, evident, organizatorii evenimentului vor să-l introducă în Cartea Recordurilor
“Restaurantele Morevents si Grandi Gusti, partenerii noştri, vor realiza cel mai mare si mai gustos caltaboş văzut vreodată pe la noi. El va avea o lungime de 30 de metri şi va fi realizat din 50 de kilograme de carne tocată de porc, 18 kilograme de ceapă marunt tăiata, sare 1,3 kilograme, piper 350 de grame, cimbru 300 de grame, boia 120 de grame, apă 10 litri şi o membrană naturala de poş reusit. Ele se fierb impreuna aproximativ 3 ore la 75 de grade Celsius, iar rezultatul îl veţi afla doar sâmbată, în jurul orelor 12.00.”, spune Camelia Bădulescu Stănescu, PR Euromall Piteşti.
Ziua de duminică va aduce în faţa argeşenilor cea mai mare pomană a porcului. Evenimentul va fi marcat prin demonstraţii ale maestrului bucătar Horia Vîrlan, specialistul de la ”Cireaşa de pe tort.
Tot în ultima zi a festivalului, clienţii şi vizitatorii Euromall vor fi răsfăţaţi cu un concert Nicu Alifantis, care va urca pe scenă la ora 18.30. Pe tot parcurul evenimentului, p