Juriul show-ului de la ProTV susţine că noua ediţie, în care participă şi câteva nume cunoscute, se anunţă mai puternică, dar şi că publicul poate face oricând surprize
Muzica nu poate fi făcută după o reţetă. Poţi doar să înveţi după ce au scris sau făcut alţii. Trebuie să potriveşti piesa cu interpretul să iasă ceva bun", explică Marius Moga care este secretul "Vocii României".
Astăzi, de la ora 20.15, Pro TV dă startul show-ului "Vocea României", cu cel de-al doilea sezon.
De data aceasta se anunţă o luptă mai grea pentru marele premiu de 100.000 de euro şi titlul de "Vocea României", având în vedere că în concurs s-au înscris mai multe voci cu experienţă, deja lansate pe piaţa muzicală. La audiţiile pe nevăzute, concurenţa a fost dură, deoarece mulţi dintre aspiranţi erau foarte bine pregătiţi. Într-un interviu pentru EVZ, antrenorii, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu au fost rugaţi să dezvăluie câteva secrete pe care le vor aplica în pregătirea echipelor dar şi cu ce experienţă au rămas din sezonul trecut.
"Reţeta vocii câştigătoare o au oamenii care votează. Noi nu facem altceva decât să adunăm cam tot ce am învăţat până acum şi să le împărtăşim cu vocile pe care noi credem că le putem îndruma cel mai bine... noi împreună cu echipele noastre ne dăm silinţa să oferim un spectacol cât mai bun celor care ne privesc de acasă!Ei decid ce le place cel mai mult", recunoaşte Smiley.
Horia Brenciu oferă reţeta pe tavă: "500 g făină, 25 g drojdie, 2 kg zahăr, 3 ouă întregi, coajă rasă de lamâie sau portocală, 250 ml smântnă şi dacă se doreşte se pot adăuga 500 ml lapte, încă 3 ouă întregi, un nesperat vârf de sare combinat cu o coajă rasă de lămâie şi, la final, un firav imbold de esenţă de vanilie 350 g… Nu uitaţi parmezanul pentru servire. Cam asta e reţeta… O am şi pe cea de voce longevivă. Vreţi să v-o dau? E ceva mai complexă…