Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda iesenilor un aperitiv consistent, dar delicios, Antipasto Misto, preparat dupa o reteta italiana de succes, adusa recent in Iasi. Antipasto Misto, preparat de peste 6 luni de bucatarii pizzeriei din Iasi, a devenit in scurt timp o alegere preferata de ieseni atat la primele ore ale zilei, cat si la pranz.
Ingredientele folosite la prepararea Antipasto Misto sunt: prosciutto crudo, salam de Sibiu, masline negre intregi, rosii cherry, mozzarella si salata rucolla. Acest fel de mancare este aranjat cu grija de bucatarii restaurantului, dupa un model tipic italian. Dupa spusele ospatarilor Pizzeriei Italiene Via Margherita, Antipasto Misto este preferat de clientele cele mai fidele ale pizzeriei, fiind o mancare usoara, in special in orele de pauza de la serviciu. O bautura recomandata pentru acest fel de mancare este sucul proaspat de portocale. Un adevarat deliciu, Piato Misto, de 300 grame, poate fi servit la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandat acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda iesenilor un aperitiv consistent, dar delicios, Antipasto Misto, preparat dupa o reteta italiana de succes, adusa recent in Iasi. Antipasto Misto, preparat de peste 6 luni de bucatarii pizzeriei din Iasi, a devenit in scurt tim