Mihai Neguş este propritar de bar şi ţine ridicat stindardul calităţii, aducând pe scena localului cele mai bune band-uri de blues, jazz ori rock alternativ.
Mihai Neguş este un om foarte prietenos şi deosebit de deschis. Sincer şi direct, Mihai nu se poate ascunde niciodată după deget şi spune mereu lucrurilor verde în faţă. Asta îi atrage simpatiile unora, antipatiile altora, dar respectul tuturor. În primăvară a împlinit treizeci de ani de viaţă iar astăzi aniversează un an de când a deschis barul Bohemian Flow, foarte apreciat în rândul iubitorilor de muzică... altfel. „Pe 13 decembrie se face un an de când am deschis barul. Am vrut să fie neapărat pe 13, pentru că n-am nicio problemă cu acest număr. Plus că 13 s-a legat de mai multe întâmplări, cum ar fi faptul că suntem la numărul 26 care este multiplu de 13, eu sunt născut pe 26...“, a declarat Mihai Neguş.
Managerul unui hotel de cinci stele
Mihai este pragmatic şi şi-a consolidat cariera cu stoicismul omului conştient că doar prin muncă poate să-şi atingă obiectivele. La 13 ani lucra pe diverse şantiere ca să strângă bani pentru vacanţa la mare iar în liceu s-a angajat la hotelul Împăratul Romanilor, era curier bagajist. Aşa a intrat în domeniul HORECA. „În liceu am avut o şansă. Interacţiunea cu oamenii pe care mi-a oferit-o jobul m-a făcut să rămân în domeniul hotelier. Încă de atunci, când căram bagaje, spre postul de şef de hotel tindeam. Şi am ajuns în câţiva ani şef al unui hotel de cinci stele din Frankfurt, ceea ce niciun alt străin n-a mai reuşit acolo“, povesteşte Mihai Neguş. După doi ani, a părăsit hotelul de cinci stele pentru a reveni la Sibiu. Fiind o fire prietenoasă, nu prea s-a acomodat vieţii în Germania. „Mă deranja faptul că nemţii fac grătarul acasă, pe balcon. Sunt foarte închişi, nu au prieteni, trăiesc toată viaţa în jurul unui job şi a televizorului de acasă“,