Iubitorii de ciocolată au o veste bună: s-a inventat o modalitate de a te bucura de ea, fără calorii. Un spray împrăştie în gură particule de ciocolată amăruie. Aşa că puteţi "consuma" în voie desertul preferat fără să vă simţiţi vinovaţi.
David Edwards, un profesor de la Harvard care a inventat sprayul de ciocolată Le Whif, spune că este nevoie doar de un pic de ciocolată pentru a ne satisface poftele. "Când inhalezi ciocolată, se dizolvă imediat şi învăluie limba. Le Whif este o alternativă la mâncat, prin respirat", spune profesorul citat de Realitatea.net.
Particulele sunt prea mari pentru a intra în plămâni, aşa că Edwards ne asigură că nu există niciun pericol. Spray-ul de ciocolată costă 2 lire şi vine în trei arome - ciocolată simplă, cu zmeură sau cu mentă. Dar se poate inhala doar de 8 - 10 ori din el. Pasionaţii de ciocolată critică însă invenţia, întrucât nimic nu se compară cu experienţa de a muşca dintr-o bucată de ciocolată. În plus, mirosul face poftă şi mai mare de mâncare, nu o suprimă, mai zic ei.
Iubitorii de ciocolată au o veste bună: s-a inventat o modalitate de a te bucura de ea, fără calorii. Un spray împrăştie în gură particule de ciocolată amăruie. Aşa că puteţi "consuma" în voie desertul preferat fără să vă simţiţi vinovaţi.
David Edwards, un profesor de la Harvard care a inventat sprayul de ciocolată Le Whif, spune că este nevoie doar de un pic de ciocolată pentru a ne satisface poftele. "Când inhalezi ciocolată, se dizolvă imediat şi învăluie limba. Le Whif este o alternativă la mâncat, prin respirat", spune profesorul citat de Realitatea.net.
Particulele sunt prea mari pentru a intra în plămâni, aşa că Edwards ne asigură că nu există niciun pericol. Spray-ul de ciocolată costă 2 lire şi vine în trei arome - ciocolată simplă, cu zmeură sau cu mentă. Dar se poate inhala doar de 8 - 10 ori din el. Pasionaţii de