La ediţia de marţi, 29 mai, a show-ului MasterChef, difuzat de ProTV, cele două echipe au avut de gătit pentru taximetrişti, în mai puţin de 20 de minute, un fel de mâncare care să-i satisfacă şi să aibă trei calităţi: să poată fi mâncat în grabă, să fie consistent şi, mai ales, gustos. Cuvântul magic: mititei şi salată, potrivit Mediafax.
Deşi concurenţii au crezut că vor avea o probă uşoară, nu a fost deloc aşa.
"Proba asta e foarte grea: dacă nu realizezi acel echilibru între grăsimi, carne, condimente, nu sunt buni", explică o concurentă.
Dacă în echipa albastră totul a mers ca uns, echipa roşie a fost pe punctul de a exploda.
Aşa se face că în momentul sosirii taximetriştilor, echipa albastră avea mititeii aburinzi şi salatele gata, în timp ce echipa roşie a prezentat numai scuze şi lamentări. În disperare de cauză, taximetriştii au fost serviţi cu o salată.
Rezultatul votului a fost pe măsură: echipa albastră a obţinut de două ori mai multe voturi decât cea roşie. La ediţia de marţi, 29 mai, a show-ului MasterChef, difuzat de ProTV, cele două echipe au avut de gătit pentru taximetrişti, în mai puţin de 20 de minute, un fel de mâncare care să-i satisfacă şi să aibă trei calităţi: să poată fi mâncat în grabă, să fie consistent şi, mai ales, gustos. Cuvântul magic: mititei şi salată, potrivit Mediafax.
Deşi concurenţii au crezut că vor avea o probă uşoară, nu a fost deloc aşa.
"Proba asta e foarte grea: dacă nu realizezi acel echilibru între grăsimi, carne, condimente, nu sunt buni", explică o concurentă.
Dacă în echipa albastră totul a mers ca uns, echipa roşie a fost pe punctul de a exploda.
Aşa se face că în momentul sosirii taximetriştilor, echipa albastră avea mititeii aburinzi şi salatele gata, în timp ce echipa roşie a prezentat numai scuze şi lamentări. În disperare de cauză, taximetriştii au fos