Terase noi şi-au deschis porţile în Bucureşti. Unele recent renovate, altele complet noi, toate numai potrivite pentru a vă adăposti de caniculă.
La Roberto's on La Strada încercaţi peştele spadă cu portocale şi ridichi, la terasa Monaco mergeţi pentru serile tematice cu mâncare cubaneză sau prezentări de modă, la Fabrica beţi cel mai bun Mojito din oraş, iar în grădina de la Shift bucuraţi-vă de un decor vintage cu fier forjat, flori colorate şi lumânări parfumate.
Athénée Palace Hilton Bucureşti a încheiat lucrările de renovare pentru terasa Roberto's on La Strada cu numai câteva zile în urmă. "Am transformat fosta terasă în stil rustic într-un spaţiu urban, aerisit, o terasă de restaurant şi lounge. Aranjamentul cuprinde mese mai mici sau mai mari pentru luat cina, dar şi colţuri de lounge cu canapele confortabile şi mese joase", spune Friedrich Niemann, general manager Athénée Palace Hilton Bucureşti. "În plus, am reuşit să ne izolăm de zgomotul şi aglomeraţia de pe Calea Victoriei, prin pereţi imenşi de sticlă". Cât despre ofertele de vară, includ atât meniuri speciale de prânz (panini, supă şi băutură răcoritoare pentru 42 de lei), cât şi meciurile din Campionatul Mondial urmărite pe plasmele instalate pe terasă, dar şi seriile glamour de Prosecco Nights (vineri) şi Chill-Out Sundays cu meniu à la carte şi îngheţată din partea casei. Recomandările bucătarului sunt mozzarella de bivoliţă, "importată din regiunea Campana din Italia, o servim cu roşii, busuioc şi o picătură de ulei de măsline", spune Clayton Powell, executive chef, şi peşte spadă la grătar, "un peşte de vară marinat cu ierburi aromate şi piper, servit cu dressing de portocale şi pătrunjel şi garnitură de ridichi la grătar".
La Carol Parc Hotel s-a deschis de curând terasa restaurantului Poem, Monaco. Pentru un gust de Havana Nights, au lansat terasa cu o seară specială c