An de an, in preajma Anului Nou, căutăm restaurante sau cluburi pentru a petrece Revelionul. Dar dacă ne-am săturat să mergem "prin vecini" sau ni s-au anulat toate planurile pe ultima sută de An de an, in preajma Anului Nou, căutăm restaurante sau cluburi pentru a petrece Revelionul. Dar dacă ne-am săturat să mergem "prin vecini" sau ni s-au anulat toate planurile pe ultima sută de metri, rămanem cu o variantă de rezervă: Revelionul la domiciliu.
Nu ne permitem un Revelion in localuri pretentioase si scumpe?! Ni s-a contramandat planul de a petrece noaptea dintre ani la o cabană la munte?! Nu trebuie să disperăm! Avem o solutie la indemană: o masă festivă chiar acasă.
Stim că masa de Anul Nou reprezintă un lucru traditional, dar putem introduce si elemente inedite la o cină de Revelion. La mâncărurile traditionale putem adăuga cu succes decoratiuni moderne. Sau cele folosite de Crăciun, in cazul in care vrem să facem economie. Farfuriile si paharele din cristal sunt foarte folosite, in special de Revelion. Fata de masă si servetelele trebuie să fie cât mai bogat ornate cu auriu si chiar rosu rubiniu. Pentru cei care preferă argintiul, il pot folosi pentru fata de masă.
Trebuie inlocuite chiar si fructele... cele rosii (care se găseau pe platou de Crăciun) cu cele verzi pentru a sugera ideea de prospetime de Anul Nou. Printre fructe se pun chiar si câteva bile de argint pentru o imagine cât mai modernă.
Nici mâncarea nu rămâne nearanjată. Salata de boeuf poate fi ornată in diferite moduri, in farfurie: puteti desena din legume o stelută sau puteti scrie chiar "La multi ani".
De asemenea, si sărmăluœele sau friptura pot fi asezate in felurite moduri, cât mai originale.
Iar la desert, dacă e complicat să comandăm sau să preparăm un tort, si mini-prăjiturile sunt recomandate, chiar si cele cumpărate de la cofetărie.
In ceea ce