Consumul de mâncare organică a crescut în 2007 cu 20 de procente, faţă de 2006. Mai mult, mâncarea organică a înregistrat cea mai mare creştere dintre toate segmentele agriculturii.
Consumatorii au început să se teamă de bolile transmisibile de la animale la om şi au început să caute produsele de pe rafturile cu mâncare organică.
Aceste produse, mult mai sănătoase decât cele aşa-zise confecţionate, sunt bogate în omega 3 sau alte elemente perfect naturale, iar, pe deasupra, sunt obţinute natural, fără a cauza vreo daună mediului înconjurător.
În fiecare an, producţia şi consumul de produse organice cresc într-un aşa mod, încât se anunţă a fi unul dintre cele mai bune sectoare ale agriculturii pentru următoarele decenii. (E.H.)
Consumul de mâncare organică a crescut în 2007 cu 20 de procente, faţă de 2006. Mai mult, mâncarea organică a înregistrat cea mai mare creştere dintre toate segmentele agriculturii.
Consumatorii au început să se teamă de bolile transmisibile de la animale la om şi au început să caute produsele de pe rafturile cu mâncare organică.
Aceste produse, mult mai sănătoase decât cele aşa-zise confecţionate, sunt bogate în omega 3 sau alte elemente perfect naturale, iar, pe deasupra, sunt obţinute natural, fără a cauza vreo daună mediului înconjurător.
În fiecare an, producţia şi consumul de produse organice cresc într-un aşa mod, încât se anunţă a fi unul dintre cele mai bune sectoare ale agriculturii pentru următoarele decenii. (E.H.)