100 g telemea, 150 g branza de vaci, 50 g cascaval, 150 g faina, trei oua, chimen sau anason dupa gust; pentru servit 150 g smantana sau iaurt
Branzeturile (care pot fi si in alte proportii) se dau prin masina de tocat, se amesteca cu galbenusurile, faina cernuta si albusurile batute spuma. Se amesteca usor, se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace la un foc potrivit timp de 30 de minute. Se serveste calda cu smantana sau iaurt ca o gustare. Se poate servi si ca desert cu un sirop de fructe, gem sau pudrata cu zahar.
100 g telemea, 150 g branza de vaci, 50 g cascaval, 150 g faina, trei oua, chimen sau anason dupa gust; pentru servit 150 g smantana sau iaurt
Branzeturile (care pot fi si in alte proportii) se dau prin masina de tocat, se amesteca cu galbenusurile, faina cernuta si albusurile batute spuma. Se amesteca usor, se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace la un foc potrivit timp de 30 de minute. Se serveste calda cu smantana sau iaurt ca o gustare. Se poate servi si ca desert cu un sirop de fructe, gem sau pudrata cu zahar.