Firma care asigură mâncarea pentru pacienţi a pregătit un meniu tradiţional de sărbători
Meniu de sărbători la Spitalul Judeţean din Braşov. Pacienţii internaţi vor avea parte de o surpriză de sărbători din partea conducerii. Unitatea sanitară şi firma care asigura mâncarea pentru pacienţi, pregătesc pentru cei care sunt nevoiţi să-şi petreacă sărbătorile pe patul de spital un meniu tradiţional. Bucatele pregătite pentru pacienţii de la Spitalul Judeţean sunt demne de un restaurant de 5 stele. Sarmale cu mămăliguţă sau preparate din carne de porc, toate acestea vor fi servite bolnavilor de sărbători. „Noi am pregătit pentru comun, pentru cei care pot să mănânce orice, o supă cu tăiţei, o gustare din care nu lipsesc toba, lebărul şi tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă. De asemenea, tradiţionalul cozonac nu lipseşte din meniul nostru de sărbătoare”, a declarat domnul Tot Bujor, director executiv al firmei de catering.
Şi pentru cei care au un regim special bucătarii au pregătit adevărate delicatese. Medicii din Spitalul Judeţean speră ca această surpriză să le mai aline suferinţa bolnavilor internaţi. „Este un lucru foarte bun, deoarece aceşti pacienţi care se internează de sărbători, nu pot beneficia de bunătăţile de Crăciun şi Anul Nou de acasă şi atunci firma de catering care asigură mâncarea bolnavilor s-a gândit şi la aceştia, să le amelioreze un pic suferinţa printr-o mâncare adecvată de sărbători”, a spus domnul Marius Neculoiu, managerul Spitalului Judeţean Braşov.
„Din totdeauna am căutat ca de sărbătorile de iarnă, de Paşti, pentru pacienţii care sunt internaţi şi care obligatoriu vor sta aici, cu suferinţe destul de importante, că altfel nu ar trebui internaţi, să ne gândim la ei şi să îi facem să se simtă bine ca şi cum ar sărbători acasă. E un lucru bun, sigur în cadrul restricţiilor, în baza bolilor şi a recomandărilor medici