Ingrediente pentru 4 portii: 600 g file de porc, 150 g ghiveci de legume, 40 g slanina, 1 foaie de dafin, 1 fir de rozmarin, 1 lingurita oregano, 1 lingurita mustar, 1 lingurita pasta de tomate, 2 catei de usturoi, 100 ml vin alb sec, 50 ml supa de legume, 15 g unt, 4 linguri ulei, sare, piper.
Tocati marunt un catel de usturoi, jumatate din cantitatea de legume, frunza de dafin, rozmarinul si slanina. Presarati-le din abundenta cu piper si amestecati-le bine. Impanati cu acest amestec feliile de carne, apoi legati-le cu sfoara. Rumeniti-le in patru linguri de ulei incins, adaugati vinul si mariti flacara. Cand o parte din vin s-a evaporat, adaugati supa de legume si catelul de usturoi ramas. Potriviti de sare si piper, acoperiti vasul si lasati-l la foc mic timp de 20 de minute. Scoateti carnea din vas, apoi adaugati in sosul rezultat legumele ramase, mustarul, pasta de tomate si oregane. Puneti vasul pe foc si amestecati continuu. Adaugati 15 g unt, luati vasul de pe foc si tineti-l la cald. Indepartati sfoara cu care ati legat feliile de carne si serviti friptura cu sos cald.
Ingrediente pentru 4 portii: 600 g file de porc, 150 g ghiveci de legume, 40 g slanina, 1 foaie de dafin, 1 fir de rozmarin, 1 lingurita oregano, 1 lingurita mustar, 1 lingurita pasta de tomate, 2 catei de usturoi, 100 ml vin alb sec, 50 ml supa de legume, 15 g unt, 4 linguri ulei, sare, piper.
Tocati marunt un catel de usturoi, jumatate din cantitatea de legume, frunza de dafin, rozmarinul si slanina. Presarati-le din abundenta cu piper si amestecati-le bine. Impanati cu acest amestec feliile de carne, apoi legati-le cu sfoara. Rumeniti-le in patru linguri de ulei incins, adaugati vinul si mariti flacara. Cand o parte din vin s-a evaporat, adaugati supa de legume si catelul de usturoi ramas. Potriviti de sare si piper, acoperiti vasul si lasati-l la foc mic timp de 20