Dana Rogoz e innebunita dupa dulciuri. In special dupa checul facut de mama ei, a carui reteta vedeta o stie inca de cand avea sase ani. 'Nu sunt deloc mofturoasa la mancare. Imi place sa mananc foarte condimentat, picant si mai ales iute. I-am uimit si pe mexicani de cat de rezistenta eram la chili', povesteste Dana. Cu toate ca se declara fanul bucatariei asiatice, fosta Abramburica marturiseste ca nu ar manca albine sau alte insecte, asa cum a vazut ca fac asiaticii la anumite emisiuni de s Dana Rogoz e innebunita dupa dulciuri. In special dupa checul facut de mama ei, a carui reteta vedeta o stie inca de cand avea sase ani. 'Nu sunt deloc mofturoasa la mancare. Imi place sa mananc foarte condimentat, picant si mai ales iute. I-am uimit si pe mexicani de cat de rezistenta eram la chili', povesteste Dana. Cu toate ca se declara fanul bucatariei asiatice, fosta Abramburica marturiseste ca nu ar manca albine sau alte insecte, asa cum a vazut ca fac asiaticii la anumite emisiuni de s
Dana Rogoz e innebunita dupa dulciuri. In special dupa checul facut de mama ei, a carui reteta vedeta o stie inca de cand avea sase ani.
'Nu sunt deloc mofturoasa la mancare. Imi place sa mananc foarte condimentat, picant si mai ales iute. I-am uimit si pe mexicani de cat de rezistenta eram la chili', povesteste Dana. Cu toate ca se declara fanul bucatariei asiatice, fosta Abramburica marturiseste ca nu ar manca albine sau alte insecte, asa cum a vazut ca fac asiaticii la anumite emisiuni de specialitate. De gatit, se poate spune ca a invatat de mica. Mai exact, de la sase ani, cand a 'furat' de la mama ei reteta desertului preferat: checul. 'De pe la 6 ani imi faceam singura chec, pentru ca adoram aceasta prajitura. De altfel, sunt innebunita dupa dulciuri si nu cred ca as putea sa renunt la ele'. Desi a luat 'lectii de gatit' de la mama, dar si de la... tatal ei, Dana Rogoz s