Aproape trei tone de friptură la grătar, frigărui şi pulpe de pui s-au consumat săptămâna trecută, la Zilele Târgumureşene.
Participanţii la Zilele târgumureşene, care s-au desfăşurat săptămâna trecută, au consumat, printre altele, trei tone de friptură la grătar, frigărui şi pulpe de pui, potrivit unei statistici a municipalităţii prezentate luni.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Aurel Trif, alături de friptura la grătar, frigărui şi pulpele de pui, cei prezenţi în Cetatea Medievală s-au mai ospătat cu 48.000 de mititei, 300 de kilograme de cârnaţi, asezonaţi cu 2.250 de porţii de cartofi pai, citat de Mediafax.
De asemenea, la sărbătoare s-au consumat două mii de porţii de mâncare gătită, respectiv tocăniţă şi gulaş, 5.600 de porţii de kurtoskalacs, 28.000 de litri de bere, 7.200 de litri de sucuri şi apă şi 1.200 de ceaiuri şi energizante.