Lucrează în branşă de 30 de ani, iar numai la cofetăria Select din anul 1990. Crede că nu este brăilean care să nu-i fi gustat măcar odată prăjiturile Profil
Născută: 12 aprilie 1960
Profesia:cofetar
Studii: Liceul Economic
Familie :căsătorită, un copil
Încă de mică a învăţat să facă prăjituri acasă la mama sa. Când i s-a oferit ocazia să înveţe meseria de cofetar patiser s-a bucurat sincer că poate face o meseria cu plăcere.
La ora actuală, lucrează la cofetăria Select şi spune că îi este imposibil să calculeze câte torturi i-au ieşit din mâini.
Are deja adunaţi 30 de ani vechime în meseria pe care o practică cu multă pricepere şi pasiune. Din anul 1990 lucrează la cofetăria Select unde a găsit un sprijin deplin în aplicarea celor mai diverse metode de producere a prăjiturilor.
Iar faptul că zilnic, în cofetărie, vin oameni care fie consumă bunătăţile pe loc fie iau la pachet pentru acasă, dulciurile proaspăt ieşite din laborator, nu este altceva decât o confirmare a faptului că produsele sunt cu adevărat bune. Dar solicitările directe către doamna Constanţa Robu, pentru că majoritatea clienţilor o cunosc şi o solicită în acest sens, rămân torturile.
„ Zilnic fac între 10 şi 15 torturi mici şi minim trei torturi mari. Aşa că dacă ar fi să calculeze cineva cîte tone de dulciuri s-au adunat în aceşti 19 ani de când activez aici, ar obţine o cifră impresionantă ”s-a confesat doamna Tanţa, aşa cum o strigă mai tinerele ei colege.
Celebrităţi ale momentului i-au apreciat talentul
În laboratorul de la Select s-au preparat bunătăţi care au ajuns pe mese alese.
„Am pregătit tort pentru domnul prim ministru Emil Boc, pentru doamna Bahmuţeanu şi la botezul şi la moţul băiatului. Un tort am dus şi la botezul fiului doamnei Prodan. De