Un borcan de dulceaţă din fructe de pădure sau rubarbă, făcută în Transilvania, se vinde cu 365 de euro în Franţa, la un salon internaţional de produse rafinate, scrie stirileprotv.ro.
La preţul ridicat contribuie, pe lângă calitatea produsului realizat la Saschiz ori Viscri, şi faptul că prinţul Charles apreciază şi recomandă de câte ori are ocazia dulceaţa din Transilvania.
În plus, recipientele în care este vândută celebra dulceaţă sunt lucrate de artişti în sticlărie şi arta bijuteriei, fiecare fiind aşezat într-un cadru de lemn, alături de o linguriţă de argint, mai scrie stirileprotv.ro.
Ediţia este limitată, la târgul de la Paris fiind trimise doar 1.001 borcane. Sursa scrie că primul borcan a fost cumpărat de un avocat englez care locuieşte la Paris şi care acum vrea să viziteze Transilvania.
Un borcan de dulceaţă din fructe de pădure sau rubarbă, făcută în Transilvania, se vinde cu 365 de euro în Franţa, la un salon internaţional de produse rafinate, scrie stirileprotv.ro.
La preţul ridicat contribuie, pe lângă calitatea produsului realizat la Saschiz ori Viscri, şi faptul că prinţul Charles apreciază şi recomandă de câte ori are ocazia dulceaţa din Transilvania.
În plus, recipientele în care este vândută celebra dulceaţă sunt lucrate de artişti în sticlărie şi arta bijuteriei, fiecare fiind aşezat într-un cadru de lemn, alături de o linguriţă de argint, mai scrie stirileprotv.ro.
Ediţia este limitată, la târgul de la Paris fiind trimise doar 1.001 borcane. Sursa scrie că primul borcan a fost cumpărat de un avocat englez care locuieşte la Paris şi care acum vrea să viziteze Transilvania.