După Andrei Gheorghe şi Virgil Ianţu, care au fost pentru mulţi ani imaginea bad guys în media românească, a venit rândul unui trio de Chefi să primească eticheta de ticăloşi. Perfecţi sau absoluţi.
Pentru că aşa par juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, cei trei care decid cine merită sau nu să primească şorţul care reprezintă biletul de acces în faza următoare a competiţiei MasterChef, difuzată în fiecare marţi seară de ProTV.
Mona Segall: „Juraţii au fost mult peste aşteptări”
„Nu sunt ticăloşi, ci doar perfecţionişti”, declară pentru gândul Mona Segall, producătorul variantei româneşti a MasterChef.
„Sunt adevăraţi Chefi, asta înseamnă că nu acceptă greşelile în bucătărie şi nici eventuali clienţi nemulţumiţi. Ei nu joacă un rol”, spune producătorul tv care recunoaşte că, după probe cu zeci de bucătari, Chefi de restaurante, cei trei i-au atras atenţia, fiind cei mai potriviţi pentru aceşti show. Mai mult, spune Segall, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu nu au dezamăgit-o, “ci, din contră, au fost mult peste aşteptări”.
"Nu jucăm roluri"
“Fiecare face ce simte, asta e clar”, afirmă Sorin Bonea. “Eu sunt natural şi cred că pentru asta am fost ales în juriu, pentru felul meu de a fi”.
Pe naturaleţe mizează şi Cătălin Scărlătescu. “Cine mă cunoaşte va vedea că eu joc în filmul meu: adică sunt în emisiune aşa cum sunt în realitate. Mimica mea este naturală, reacţiile sunt fireşti, iar cei care mă cunosc îşi vor da seama ca aşa sunt eu”, în vreme ce Florin Dumitrescu vorbeşte despre transformarea pe care o suferă atunci când intră în bucătărie: “Când intru în bucătărie sufăr o transformare, devin foarte serios, pretenţios, zâmbetul îmi piere dacă ceva nu îmi place. Ăsta sunt şi cred că pot vorbi şi în numele celorlalţi doi colegi ai mei când spun că suntem exact ca în realitate”.
Cu o