300 g spanac curatat, spalat in mai multe ape reci si taiat felii fideluta, 2 lingurei ulei sau o lingura untura, 1 lingura faina, 1 galbenus de ou, 1 lingura smantana, sare, suc de lamaie dupa gust.
In grasimea incinsa se inabusa spanacul adaugand ti putina apa calda. Cratita se ia de pe foc, spanacul de presara cu faina si se amesteca usor. Se adauga la inceput un polonic de apa rece, apoi atata apa calda cate portii de supa dorim sa pregatim. Se pune din nou la fiert, se condimenteaza dupa gust si dupa cateva minute se toarna in supiera, in care s-au amestecat galbenusul cu smantana. Cine doreste ii poate da gust acrisor cu zeama de lamaie.
300 g spanac curatat, spalat in mai multe ape reci si taiat felii fideluta, 2 lingurei ulei sau o lingura untura, 1 lingura faina, 1 galbenus de ou, 1 lingura smantana, sare, suc de lamaie dupa gust.
In grasimea incinsa se inabusa spanacul adaugand ti putina apa calda. Cratita se ia de pe foc, spanacul de presara cu faina si se amesteca usor. Se adauga la inceput un polonic de apa rece, apoi atata apa calda cate portii de supa dorim sa pregatim. Se pune din nou la fiert, se condimenteaza dupa gust si dupa cateva minute se toarna in supiera, in care s-au amestecat galbenusul cu smantana. Cine doreste ii poate da gust acrisor cu zeama de lamaie.