Sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00 şi până la ora 16.00, braşovenii au din nou ocazia de a-şi umple cămările cu produse gustoase, sută la sută naturale. Cea de-a patra ediţie a târgului de produse tradiţionale Slow Food aduce la Braşov de această dată 22 de producători dispuşi să-şi ofere bunătăţile sănătoase. Ca şi la celelalte ediţii, Târgul se va desfăşura în curtea Bibliotecii Judeţene. La această ediţie, vânzătorii vă vor îmbia din nou cu produse precum: păstrăv afumat în cetină de Berivoi, Magiun de Topoloveni, cremvuşti de Codlea, Gemuri de Saschiz, mozzarella de bivoliţă de Mesendorf, brânză de burduf de Bran, dar şi miere ecologică de Rupea, pâine de Drăguş, ulei de nucă presat la rece sau chiar plăcintă şi ştrudel făcute în casă etc. De asemenea, Slow Food Braşov invită de fiecare dată la târg, cu statut de invitaţi speciali, şi reprezentanţi ai unor mici producători din afara României. Dintre specialităţile cu care ne vor îmbia la această ediţie a târgului sunt: Parmiggiano di Parma, Pecorino di Sarda, Prosciutto crudo di Parma, Paste di mandorla, precum şi produse frantuzeşti din carne de mistreţ, căprioară, măgar, raţă, brânzeturi şi vinuri din Auvergne, Bordeaux şi Lyon.
Gândit ca o acţiune lunară, târgul Slow Food este o piaţă volantă unde toate produsele sunt vândute chiar de către producători, fără a exista intermediari. Slow Food Braşov a ales cu rigurozitate maximă producătorii care vor participa la acest târg. De-a lungul procesului de selecţie, aceştia au trebuit să facă dovada că alimentele pe care le comercializează sunt realizate folosindu-se doar produse 100% naturale, fără adaosuri şi aditivi artificiali. Sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00 şi până la ora 16.00, braşovenii au din nou ocazia de a-şi umple cămările cu produse gustoase, sută la sută naturale. Cea de-a patra ediţie a târgului de produse tradiţionale Slow Food aduce la B