Demonstraţii culinare, preparate asiatice savuroase, vedete îndrăgostite de gastronomie şi concursuri. Acesta a fost "meniul" pe care invitaţii l-au putut gusta cu ocazia lansării unui nou post de televiziune, dedicat artei culinare. La TV Paprika, emisiunile sunt grupate în jurul unei idei centrale, promovarea tradiţiilor şi gusturilor româneşti. Totodată, zi de zi telespectatorii sunt invitaţi să guste "o felie de fericire" din marea bucătărie a lumii.
Emisiuni culinare
Oferta culinară internaţională cuprinde emisiuni precum "Cu F de la Fantastic", al cărei protagonist este Gordon Ramsay, "Bufetul Nigellei" sau "Numai proaspăt". Emisiunile româneşti se adresează gurmanzilor de toate vârstele. "Specialitatea bucătarului" propune preparate deosebite, ce pot fi pregătite chiar şi în bucătăriile de acasă, iar bucătarul Cătălin Bărbulescu vă va îndruma pas cu pas. "Meniul zilei" poate fi răspunsul pentru chinuitoarea întrebare "Oare ce să mai gătesc astăzi?". Trageţi cu ochiul şi impresionaţi-i pe cei dragi! "Reţete de vedete" aduce în casele românilor talente nebănuite. Adrian Enache, Monica Columbeanu, Dana Săvuică, Alice Năstase sau Prinţul Paul de România, vor demonstra cât de mult se pricep în bucătărie.
Demonstraţie culinară
Maeştrii bucătari Yang şi Nicola Odobescu au pregătit un spectacol culinar spre deliciul invitaţilor. Mai întâi, o lecţie de îndemânare şi migală în adevărata tradiţie chinezească. Legat la ochi, bucătarul chinez Yang (restaurantul Asia) a tăiat în fâşii foarte subţiri cartofii, păstrându-i în acelaşi timp potriviţi pentru un meniu vegetarian. Concurenţii care au avut curajul de a imita tehnica lui Yang au avut parte de aplauze şi premii, evident, culinare. După antrenament, cei doi bucătari au pregătit, foarte repede şi uşor, sushi şi somon cu cinci miresme. Asemănătoare, ca aspect şi tehnică, sărmăluţel